Conference CallWeb Conferencing
NLD
 
 
Conference Calls

Flinke stijging aantal conference calls door “Nee” van bedrijfsleven tegen vliegen!

December 2009

De onlangs gelanceerde "maatschappij" FlyPowwownow heeft het aantal registraties tot record hoogte zien stijgen, nu het Engelse MKB massaal kiest voor een conference call in plaats van te vliegen naar een vergadering.

Powwownow heeft onlangs 5000 gratis conference calls weggegeven in antwoord op de jongste campagne van British Airways (BA), waarbij 5000 business class vluchten werden weggegeven aan MKB-bedrijven (die echter zelf de tot wel 100 pond oplopende belastingen en andere heffingen moesten betalen). De reactie van het bedrijfsleven was overweldigend, met 3500 bedrijven die op het aanbod van Powwownow ingingen.

“Wij bij Powwownow zijn het er helemaal mee eens dat face-to-face meetings een geweldige manier zijn om zaken te doen, maar we leven ook in de echte wereld en weten dat veel MKB-bedrijven het zich simpelweg niet kunnen veroorloven om overal naar toe vliegen. Het is duur voor hen en duur voor het milieu. In plaats van mensen te verleiden tot onnodige vluchten, wilden wij iets positiefs doen door hen gratis conference calls aan te bieden, waarbij absoluut geen sprake is van verborgen kosten” aldus Andy Pearce, CEO van Powwownow.

Powwownow besloot het tegen de luchtvaartssector op te nemen toen BA in september j.l. de Londense burgemeester Boris Johnson naar New York vloog, alwaar hij op een persconferentie verkondigde dat video conferencing niet werkt als het gaat om zakendoen http://www.guardian.co.uk/politics/2009/sep/15/boris-johnson-british-airways
Powwownow kwam direct met een gepast antwoord: http://www.guardian.co.uk/politics/2009/sep/17/boris-johnson-business-flights

Dit werd gevolgd door een campagne van Flybe genaamd 'Business is beter Face to Face'. In de Britste pers verschenen advertenties die er met slogans als 'Conference Calls Don't Win Business' bij bedrijven op aandrongen naar vergaderingen te vliegen. Powwownow vond dit zeer onverantwoordelijk en kwam direct in actie met een eigen campagne: http://www.powwownow.co.uk/lifebehindblog/?p=729. De campagne lokte weer een reactie uit van Flybe’s Marketing Director Simon Lilley, http://www.powwownow.co.uk/lifebehindblog/?p=807  waarin hij eigenlijk toegaf zelf ook gebruik te maken van conference calls!

Registreer op http://www.powwownow.nl/ om te profiteren van het laatste aanbod van Powwownow.
 

    Share/Bookmark Share this page

    Meer Nieuws