Conference CallWeb Conferencing
NLD
 
 
Conference Calls

PowWowNow breidt Skype-diensten uit over heel Europa

Januari 2007

De Europese provider van Telefonische Vergaderdiensten, PowWowNow, breidt haar partnerschap met Skype uit om een ongeëvenaarde verbinding over heel Europa mogelijk te maken. Deze week zullen de Skype-diensten voor het eerst beschikbaar worden in Nederland, Duitsland en Frankrijk. De komende maanden zal het bereik van Skype nog toenemen.


Skype is een gratis VoIP-oplossing (bellen over internet protocol) die gratis telefoneren via het internet vergemakkelijkt. PowWowNow is de enige provider van Telefonische Vergaderdiensten die SkypeOut aanbiedt om in te bellen en daarmee een wereldwijde toegang biedt tegen sterk verlaagde prijzen.

Andrew Pearce, joint-CEO van PowWowNow verklaart: "Dit is een goede gelegenheid voor alle PowWowNow gebruikers. Ze kunnen profiteren van onze lage inbeltarieven en hebben toegang tot deze service van waar ook ter wereld. We zijn verheugd over het feit dat we het eerste Europese audioconferencingbedrijf zijn dat deze unieke service aanbiedt aan onze klanten en dat we onze doelen hebben bereikt, namelijk dat we onze gebruikers de laagst mogelijke prijzen kunnen aanbieden op de eenvoudigste, meest effectieve manier.

De service is nu beschikbaar voor klanten met Open Toegang, Uitgebreide Toegang en Premium Toegang. De vernieuwende service van PowWowNow is gebaseerd op een eenvoudig inbelsysteem waarbij iedere deelnemer eenzelfde inbelnummer belt en een Pincode gebruikt om de Telefonische Vergadering bij te wonen. Er zijn geen facturen voor de organisatoren, geen contracten en elke deelnemer betaalt gewoon zijn/haar eigen gesprekskosten. De vergaderdienst is direct, u hoeft niet vooraf te boeken, niet te registreren en er zijn geen bijkomende kosten voor het gebruik ervan.

    Share/Bookmark Share this page

    Meer Nieuws