Conference CallWeb Conferencing
NLD
 
 
Conference Calls

PowWowNow gaat partnership aan met Skype

September 2006

De snelstgroeiende Europese provider van Telefonische Vergaderdiensten PowWowNow heeft Skype als partner gekozen om een unieke verbinding in Europa te lanceren.


Skype is een gratis VoIP-oplossing (bellen over internet protocol) die gratis telefoneren via het internet vergemakkelijkt. PowWowNow is de enige Europese provider van Telefonische Vergaderdiensten die SkypeOut aanbiedt om in te bellen in Telfonische Vergaderingen, en daarmee een wereldwijde toegang tot conferentiegesprekken creëert tegen sterk verlaagde prijzen.

Andrew Pearce, directeur van PowWowNow verklaart: "Dit is een goede gelegenheid voor alle PowWowNow-gebruikers. Ze kunnen profiteren van onze lage inbeltarieven en hebben toegang tot deze service van waar ook ter wereld. We zijn verheugd over het feit dat we het eerste Europese audioconferencingbedrijf zijn dat deze unieke service aanbiedt aan onze klanten, en dat we geslaagd zijn in onze pogingen om onze gebruikers de laagst mogelijke prijzen aan te bieden op de eenvoudigste, meest effectieve manier."

De service is nu beschikbaar voor klanten met Open Toegang, Uitgebreide Toegang en Premium Toegang. De vernieuwende service van PowWowNow is gebaseerd op een eenvoudig inbelsysteem waarbij iedere deelnemer eenzelfde inbelnummer belt en een Pincode gebruikt om de Telefonische Vergadering bij te wonen. Er zijn geen facturen voor de organisatoren, geen contracten en elke deelnemer betaalt gewoon zijn/haar eigen gesprekskosten. De vergaderdienst is direct, u hoeft niet vooraf te boeken, niet te registreren en er zijn geen bijkomende kosten voor het gebruik ervan.

    Share/Bookmark Share this page

    Meer Nieuws