Conference CallWeb Conferencing
NLD
 
 
Conference Calls

Met PowWowNow effectief het besparingspotentieel van uw onderneming vergroten

Mei 2009

Amsterdam, 09 maart 2009. De vergadercultuur in ondernemingen zal de komende jaren radicaal veranderen. Dit zegt het toonaangevende IT-adviesbureau Gartner in een recente prognose (http://www.gartner.com/it/section.jsp). Dit is het gevolg van de economische situatie, die steeds meer bedrijven tot heroverweging dwingt. Vooral routinematige bijeenkomsten met deelnemers uit verschillende landen zullen steeds minder vaak face-to-face plaatsvinden.

Dit wordt mogelijk gemaakt door het toegenomen gebruik van internationale  telefonische vergaderdiensten. Het geschatte besparingspotentieel ligt volgens Gartner de komende vier jaar wereldwijd op 3,5 miljard US dollar – en dat betreft alleen de vliegkosten. Het devies is dus: Stap uit het vliegtuig en klim in de hoorn!

Een echt alternatief voor dure zakenreizen zijn de eenvoudige en goedkope telefonische vergaderdiensten van PowWowNow. Deelnemers uit de hele wereld kunnen PowWowNow gebruiken voor internationale conference calls – zonder extra kosten. Want de PowWowNow Telefonische Vergaderdienst wordt momenteel al in 13 landen aangeboden.

Trouw aan het motto ‘minder is meer’ biedt PowWowNow verschillende opties om zo efficiënt mogelijk over lopende projecten, plannen en strategieën te spreken. Een internationale telefonische vergadering is bijzonder voordelig met de Uitgebreide Toegang van PowWowNow: zo kost het inbellen van een Spaanse deelnemer slechts 6,7 cent / minuut. Een deelnemer uit de US betaalt slechts 5 US cents. En in een conference call via SkypeOut kunnen deelnemers uit Nederland, Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië en Zweden voor slechts 8 cent per minuut met elkaar overleggen.

Voor het gebruik van de dienst zelf worden geen extra kosten in rekening gebracht: de deelnemers aan de telefonische vergadering betalen alleen hun eigen gesprekskosten tegen het daarvoor geldende nationale tarief. In Nederland is dat slechts 15 cent per minuut en dit tarief geldt zowel voor nationale als internationale gesprekken. PowWowNow hanteert daarbij een simpele vuistregel: geen contract, geen bijkomende kosten, geen reservering en gemakkelijke bediening.

Zo eenvoudig is het dus om weer naar de hoorn te grijpen!

    Share/Bookmark Share this page

    Meer Nieuws