Conference CallWeb Conferencing
NLD
 
 
Conference Calls

PowWowNow: groen licht voor een positieve balans

Mei 2009

Amsterdam, 31 maart 2009 – Sinds de wereldwijde oproep van Al Gore om iets te doen tegen de klimaatverandering, zijn steeds meer bedrijven milieubewust geworden. Met uiteenlopende maatregelen zetten zij zich in voor een zo evenwichtig mogelijke CO2 balans en een reductie van vervuilende emissies. De bereidheid tot duurzaam ondernemen groeit, vooral wanneer dit ook nog positieve neveneffecten heeft. ‘Wie groen denkt, bespaart veel meer’, zo luidt het devies. En alleen daarom al genieten telefonische vergaderdiensten een groeiende belangstelling.

Het besparingspotentieel van telefonische vergaderingen is enorm: alleen al door het schrappen van de vliegkosten zullen ondernemingen de komende vier jaar 3,5 miljard US dollars besparen, zo voorspelt het toonaangevende IT-adviesbureau Gartner. Vooral routinematige bijeenkomsten met deelnemers uit verschillende landen zullen steeds minder vaak face-to-face plaatsvinden. Dit betekent tegelijkertijd een enorme reductie van de CO2 uitstoot. Gezien in het licht van de huidige economische situatie een positieve ontwikkeling voor zowel de economische als de biologische balans.

Ook PowWowNow staat voor deze dubbele ontlasting, met eenvoudige en goedkope telefonische vergaderdiensten. Deelnemers uit de hele wereld kunnen PowWowNow gebruiken voor internationale conference calls. Een dergelijke ‘Groene meeting” is niet alleen milieuvriendelijk, het is ook een uiterst efficiënte manier om projecten, plannen en strategieën te bespreken.

De simpele vuistregel daarbij is: geen contract, geen bijkomende kosten, geen reservering en gemakkelijke bediening. Voor het gebruik van de dienst worden dan ook geen extra kosten in rekening gebracht. De deelnemers aan een telefonische vergadering betalen alleen hun eigen gesprekskosten, tegen het daarvoor geldende nationale tarief. In Nederland is dat slechts 15 cent per minuut en dit tarief geldt zowel voor nationale als internationale gesprekken. De vergaderdienst van PowWowNow is inmiddels in 13 landen beschikbaar.

PowWowNow heeft deze eenvoudige formule toegepast op verschillende servicepakketten. Zo kan in de Open Toegang gelijk worden ingebeld op een telefonische vergadering, zonder voorafgaande registratie. Voor de Uitgebreide Toegang is wel een korte registratie nodig, maar daarvoor biedt het een aantal aantrekkelijke extra functies. En natuurlijk is ook het gebruik van deze dienst gratis.

Zo eenvoudig is milieuvriendelijk zijn!

    Share/Bookmark Share this page

    Meer Nieuws