Conference CallWeb Conferencing
NLD
 
 
Conference Calls

PowWowNow in een nieuw jasje – fris, helder en nu nog eenvoudiger

Juli 2009

Amsterdam. 15 juli 2009 – PowWowNow presenteert zich in Nederland met een frisse en volledig nieuwe website: www.powwownow.nl. De website heeft niet alleen een nieuw uiterlijk gekregen, ook inhoudelijk is de website helemaal herzien. Het belangrijkste doel was daarbij de verschillende onderdelen van de site zo direct mogelijk toegankelijk te maken om daarmee ook de eenvoud van de vergaderdienst te benadrukken. PowWowNow is aanbieder van eenvoudige en goedkope telefonische vergaderdiensten. Deelnemers uit de hele wereld kunnen deze dienst gebruiken voor hun conference calls, zonder enige contractuele verplichting.

Alles draait op de nieuwe website om de homepage: hier is alle noodzakelijke informatie om meteen een telefonische vergadering te beleggen samengevoegd. De toegang tot de verschillende vergaderdiensten is nu nog eenvoudiger, ongeacht welk servicepakket u kiest.

In de nieuwe structuur is ook andere belangrijke informatie direct toegankelijk:
-    Voor internationale conference calls zijn de internationale inbelnummers direct beschikbaar
-    De functietoetsen die tijdens een telefonische vergadering gebruikt kunnen worden zijn met één muisklik bereikbaar.
-    Ook service vragen, zoals wanneer u uw Pincode bent vergeten, kunnen direct op de home page worden afgehandeld.

De vormgeving van de site ondersteunt met frisse kleuren en grafische elementen de inhoud. Voor de relaunch van de PowWowNow website in Nederland is Base One Amsterdam verantwoordelijk.

PowWowNow hanteert voor de telefonische vergaderdiensten die zij aanbiedt een simpele vuistregel: geen contract, geen bijkomende kosten, geen reservering en gemakkelijke bediening.

In de Open Toegang kan gelijk worden ingebeld op een telefonische vergadering, zonder voorafgaande registratie. De Pincode die ervoor nodig is, wordt nu ook direct gegenereerd op de website.

Voor de Uitgebreide Toegang is wel een korte registratie nodig, maar daarvoor biedt het een aantal aantrekkelijke extra functies. En natuurlijk is ook deze dienst gratis.

De Premium Toegang ten slotte, is speciaal bedoeld voor bedrijven die wel een contractueel gegarandeerde en individueel samengestelde Telefonische Vergaderdienst wensen. Deze op maat gemaakte Business Pakketten zijn er al vanaf €30,- per maand.

    Share/Bookmark Share this page

    Meer Nieuws