Conference CallWeb Conferencing
NLD
 
 
Conference Calls

Over Ons

PowWowNow is in 2004 als bedrijf gestart met als doel klanten voordelige conference call faciliteiten te bieden onder het motto “geen contract, geen reservering en geen bijkomende kosten”. Klanten hoeven een conference call niet vooraf te boeken en ontvangen nooit een rekening van PowWowNow. Zij betalen uitsluitend hun eigen gesprekskosten en deze verschijnen op de normale telefoonrekening.
 
PowWowNow is de snelst groeiende Europese conference call provider en is actief in de 14 belangrijkste Europese landen én in de Verenigde Staten.

PowWowNow en Audio-Cast zijn handelsmerken van Via-Vox Limited, een Britse Naamloze Vennootschap geregistreerd bij Companies House onder het nummer 04646978.

Postadres:

Via-Vox Limited
1st Floor,Vectra House
36 Paradise Road
Richmond
Surrey
TW9 1SE
Verenigd Koninkrijk

Telefoon: 020-808 03 53
Fax: +44 (0)20 3355 4262

Powwownow werd in 2013 overgenomen door PGi, dat al meer dan 20 jaar wereldleider is op het gebied van samenwerking en virtuele vergaderingen en nu de op één na grootste onafhankelijke provider van conference call-diensten in Europa is. Persbericht .

A PGI logo Company


De mensen achter PowWowNow


Paul Lees Paul Lees, Oprichler

Paul richtte Powwownow op in 2004. Daarvóór werkte hij als technisch directeur en productarchitect bij ViewsCast. In zijn functie bij ViewsCast hielp Paul een geavanceerd CTI-/internetplatform te ontwikkelen, dat real-time gegevens van klantenopinies via de telefoon en internet produceerde voor klanten zoals BT, Norwich Union en British Gas.

Voorafgaand aan zijn pionierswerk bij ViewsCast deed Paul 15 jaar ervaring op in de computerindustrie, o.a. bij BT, TNT, Maritz en Research International, op het gebied van systeemdesign, ontwikkeling en programma-implementatie.

Jason Downes Jason Downes, CEO

Voordat hij bij Powwownow kwam, werkte Jason als algemeen directeur van Staples Advantage in het Verenigd Koninkrijk. Jason was verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding en gang van zaken bij Staples Advantage, dat kantoorartikelen en -diensten levert aan de B2B-sector met een omzet van meer dan £124 miljoen Engelse Pond en ongeveer 450 werknemers.

Jason heeft meer dan 18 jaar ervaring als leider van grote teams in het Verenigd Koninkrijk en de bedrijvensector, o.a. voor grote namen zoals Office Depot en Rentokil Initial.

Chris Martin Chris Martin, technisch directeur

Chris heeft 20 jaar ervaring met het opbouwen en leiden van technologieteams. Nu ontwikkelt hij bij Powwownow innovatieve en schaalbare technologieoplossingen voor bedrijven- en consumentensectoren. In zijn vorige rol als technisch directeur bij Cheapflights Media was Chris verantwoordelijk voor de architectuur, opbouw en ondersteuning van hun technologieplatform, dat jaarlijks 140 miljoen bezoeken verwerkte en dagelijks miljoenen reisgegevens verzamelde.

Vóór zijn functie bij Cheapflights Media werkte Chris als technisch directeur bij eBuyer.com, een toonaangevende e-commerce website in het Verenigd Koninkrijk, waar hij verantwoordelijk was voor de website en alle e-commerce- en backoffice-systemen ter ondersteuning van het bedrijf. Chris heeft ook de leiding gehad over de Europese productie- en technische teams van het bekende internetbedrijf AskJeeves.

Gareth Foster Gareth Foster, marketingdirecteur

Gareth is een zeer creatief persoon en heeft een bijzondere reputatie opgebouwd met het omvormen van merken en het opbouwen van marketingteams die exceptionele groei kunnen realiseren. Met zijn 17 jaar ervaring in het vakgebied, waarin hij leiding gaf aan teams in de Verenigde Staten, Europa en Azië, heeft Gareth een schat aan marketingkennis opgebouwd. Voorheen werkte Gareth bij GlaxoSmithKline als directeur e-commerce & direct. In die functie was hij een drijvende kracht achter de digitale marketing- en e-commerce-strategie van het bedrijf. Ook heeft Gareth gewerkt in senior marketingfuncties voor Electronic Arts in de dynamische gamingsector en bij Carphone Warehouse.

Anderew Johnson Andrew Johnson, financieel directeur

Andrew heeft 11 jaar financiële ervaring in de lucht- en scheepstransportsector en de onroerend goed-sector, inclusief vier jaar in de telecommunicatiesector. Voordat Andrew bij Powwownow begon, werkte hij als financieel controller bij Urban Wimax Networks PLC waar hij een belangrijke rol in het hoger management vervulde.

Andrew is een beëdigd accountant en heeft een graad in Accounting en Financiën.

Paul Turton Paul Turton, salesdirecteur

Op basis van zijn ruim 20 jaar ervaring heeft Paul een uitstekende reputatie opgebouwd. Met zijn managementstijl, die tegelijkertijd krachtig en ondersteunend is, heeft hij leiding gegeven aan teams en personen die toonaangevende resultaten hebben behaald. Paul heeft een uitgebreide ervaring opgedaan in verschillende functies op sales- en general managementniveau. Voorheen werkte hij als algemeen directeur voor EFM Management, een evenementenbureau. Daarvoor was hij salesdirecteur bij Office Depot, een wereldwijde aanbieder van kantoorartikelen.