Conference CallWeb Conferencing
NLD
 
 
Conference Calls

Powwownow zet nieuw record neer voor 's werelds "langste conference call met drie deelnemers" en verdrievoudigt het gebruikersverkeer

Oktober 2010, www.upforathreewaycall.co.uk

article_image
Ga naar artikel
Het telecommunicatiebedrijf Powwownow heeft samen met drie Engelse bekendheden een nieuw record neergezet met 's werelds langst durende conferentiegesprek, waarmee het gebruikersverkeer op de website van Powwownow verdrievoudigde.

Deze empirische marketingstunt vond vorige week donderdag en vrijdag plaats (30 sept/1 okt). Gedurende de stunt nam het gebruikersverkeer met 200% toe op zowel www.upforathreewaycall.co.uk als op www.powwownow.co.uk - met 19000 unieke bezoeken en 35000 paginaweergaven.

Aan de hand van de gratis conference call-technologie van Powwownow hielden cricketlegende Phil Tufnell, glamourgirl Jodie Marsh en komiek Patrick Monahan 24 uur lang het gesprek gaande zonder onderbrekingen.

Powwownow hield de actie om de kostenbesparende en groene voordelen van conferentiegesprekken te benadrukken vergeleken met zakenreizen. Uit recent onderzoek bleek dat minder dan 50% van de zakenmensen in het VK het conferentiegesprek als een reëel alternatief beschouwt in plaats van persoonlijke ontmoetingen.

Hoofddirecteur Andrew Pearce zegt hierover: "Hoewel dit een leuke marketingstunt was, was er ook een serieuze ondertoon; we willen dat mensen begrijpen dat als je iemand om wat voor reden dan ook niet persoonlijk kunt ontmoeten, het conferentiegesprek een briljant alternatief is. Het is milieuvriendelijker dan naar een vergadering te moeten reizen en bespaart bedrijven bovendien tijd en geld. De technologie van conference calls is nu werkelijk geweldig en met de gratis webconferenties van Yuuguu hoef je echt nooit meer van kantoor weg!"

    Share/Bookmark Share this page

    Meer Pers