Conference CallWeb Conferencing
NLD
 
 
Conference Calls

Powwownow slaagt met vlag en wimpel

2 februari 2009, Comms Dealer

article_image
Ga naar artikel
Conference call provider Powwownow levert fantastische prestaties volgens de top universiteit Imperial College.

De universiteit koos de Powwownow’ teleconferentie dienst op basis van een aantal factoren, waaronder gebruiksgemak, kosten effectiviteit, kwaliteit, professionaliteit en transparantie.

Stuart Kerr, Telephone Services Manager, zegt: “Onze organisatie is zich bewust van het effect van reizen op het milieu. Wij zochten een oplossing die onze academici in staat stelt internationaal aanwezig te zijn zonder een vergroting van onze CO2-voetafdruk en die ons in staat stelt zakelijke reizen effectiever te managen en de kosten hiervan te reduceren.”

In het bijzonder profiteert het Imperial College van de transparante wijze van factureren van Powwownow, omdat elke deelnemer aan een teleconferentie gesprek uitsluitend het nationale beltarief betaalt. Dit betekent dat de academische partners geen hoge kosten krijgen doorberekend voor het opzetten van een conference call.

Kerr:” Wij hebben één inbelnummer voor Engeland, dat door de meeste deelnemers wordt gebruikt en daarnaast zijn er ook inbelnummers in verschillende andere landen, waardoor buitenlandse deelnemers toegang tot de dienst krijgen tegen lokale tarieven. Er zijn geen kosten verbonden aan het opzetten van een gesprek en de enige kosten die wij betalen zijn de gesprekskosten. En omdat het een 24-uurs service is, kunnen wij audio conferenties houden op elk willekeurige tijdstip.”

De dienst wordt gebruikt door verschillende faculteiten van het College, waaronder Medicijnen, Natuurwetenschappen, Bouwkunde, Bedrijfskunde en door de ondersteunende diensten.

    Share/Bookmark Share this page

    Meer Pers